Tko smo mi

Tko smo mi

Fondirana 1997. godine, Italunion se etablirala kao lider u opskrbi proizvodima za kućanstvo, ugostiteljstvo i hotelijerstvo. Naš katalog obuhvaća preko 12.000 odabranih artikala od najboljih proizvođača u industriji, uglavnom Made in Italy, poznatih u svijetu po svojoj inovativnosti dizajna i kvaliteti.

Naša predanost temelji se na dubokom razumijevanju potreba industrije i sposobnosti pružanja prilagođenih usluga koje odgovaraju stalno mijenjajućim dinamikama svijeta ugostiteljstva.

Naša misija je biti pouzdani partneri tvrtkama, pružajući strateško savjetovanje i rješenja koja obuhvaćaju širok spektar potreba, od optimizacije radnih prostora do operativne učinkovitosti, pa sve do poboljšanja korisničkog iskustva. Kontinuirano proširivanje našeg kataloga svjedoči našoj predanosti prema izvrsnosti i inovacijama.

Marcus Sholz
CEO
Povjerenje i profesionalnost

Italunion je sinonim za povjerenje i profesionalnost. Naše višegodišnje iskustvo omogućava nam razumijevanje specifičnih izazova svakog sektora, pružajući rješenja koja se pretvaraju u opipljive konkurentske prednosti za naše klijente.

Posvećeni smo stalnoj istraživačkoj i inovacijskoj djelatnosti te usvajanju najboljih praksi kako bismo pružili vrhunske usluge hotelima, barovima, restoranima, smještajnim objektima i zajednicama. Naša vizija je biti lider u pružanju rješenja koja ne samo da zadovoljavaju trenutne potrebe naših klijenata, već i predviđaju njihove buduće izbore, vodeći promjene i promičući održivost i društvenu odgovornost poduzeća.

U Italunionu se obvezujemo graditi dugoročne odnose s našim klijentima, temeljene na uzajamnom povjerenju i posvećenosti zajedničkom uspjehu. Naš tim profesionalaca posvećen je pružanju stalne i konkurentne usluge, osiguravajući da se svaka nova inicijativa implementira s najvećom pažnjom za detalje i usklađeno s strateškim ciljevima naših klijenata.

  • FREE AND FAST SHIPPING
  • Every Friday Big Discounts
  • 24/7 Online Support